• Варна
  2°
  тъмни облаци
  Влажност: 72%
  Вятър: 5m/s N
  Спипаха варненец с 5 грама кокаин в заведение край Морска гара
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Pixabay
  Снимка: Pixabay

  49-годишен варненец с инициали Д. С. е задържан с над 5 грама кокаин в заведение в района на Морска гара в нощта на 29 декември миналата година. Мъжът, който е известен на МВР, доброволно е предал намиращите се в него пакетчета и шишенце с дрога.

  Още трима души са задържани с наркотични вещества в последните дни на 2018 г., съобщават от полицията. На 28 декември около 20:35 ч. до голям търговски център на бул. „Хр. Смирненски“ е проверен 33-годишния А. С. от Девня, който доброволно предава четири пликчета с кафяво прахообразно вещество и едно пликче с бяло прахообразно вещество. Експертна справка установява, че веществата са хероин с тегло под един грам и амфетамино производно с тегло под един грам.

  Малко по-късно същия ден, на ул. „Ал. Василев“ полицаи проверяват 40-годишния И. К., който също доброволно предал пликче с кафяво прахообразно вещество – хероин с тегло под 1 грам.

  Около обяд на 30 декември на бул. „Осми приморски полк“ до № 43 34-годишният варненец М. М. също става обект на проверка. Той пък предава пликче със суха зелена маса и друго пликче с кафяво прахообразно вещество – амфетамино производно с тегло под един грам и марихуана с тегло под един грам. И в четирите случая мъжете са арестувани за 24 часа и след отпадане на основанията за задържане са пуснати.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *