Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Илиан Илиев: Искаме да постигаме добри резултати
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Илиан Илиев

Вижте всичко, което каза треньорът на Черно море на старта на зимната подготовка (видео)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че е имал интерес към двама български футболисти, но условията, които те са поставили са неприемливи за варненския клуб. Специалистът коментира и защо се е стигнало до раздялата с Илиас Хасани.

“Доста компромиси направих със себе си, относно Хасани. Мисля, че дойде моментът да си пожелаем успех и да се разделим като нормални хора. Това е мое лично решение. Продиктувано е и от това той да си търси отбор на по-високо ниво”, каза Илиев.

Търсим краен бранител. Напуснаха ни трима футболисти, ще привлечем общо трима. В момента сме 25 играчи. Чакаме още един футболист да се присъедини към нас”, сподели треньорът на “моряците”.

“Искаме да постигаме добри резултати. Със сигурност хората, които идват на стадиона не искат отборът да играе добре и да губи. Искат той да побеждава. Така че желанието ни е да виждаме отбор, който всеки един мач може е в състояние да дискутира трите точки с всеки един съперник и да побеждаваме повече, отколкото преди”, категоричен бе Илиан Илиев.

Чуйте всичко което каза треньорът на Черно море пред медиите:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *