Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Зов за помощ: Да помогнем на една млада майка от Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Toni

41-годишна майка от Варна се нуждае от помощ, за да се справи с тежка болест и да има възможност да отгледа пълноценно детето си. Антоанета Асенова се нуждае от трансплантация на бъбрек, а нейната майка е готова да й стане донор. Сумата, която е необходима за трансплантацията, е 23 000 евро, но семейството не може да я събере само. Ето и писмото на Тони:

Казвам се Антоанета Асенова, на 41 години от Варна. Преди 4 години ми бе поставена диагноза Хроничен нефритен синдром при полулунен гломерулонефрит в хода на микроскопски полиангиит и хронична бъбречна недостатъчност. От провежданите през това време различни терапии и диети заболяването ми не успя да излезе в ремисия, а напротив прогресира с доста бързи темпове, като се проявиха и други странични заболявания – високо кръвно, болки в костите и др.

Не знам в кой момент бъбреците ми ще спрат да работят. Пред мен стоят две възможности – животоподдържаща диализа до края на живота ми на всеки 3 дни по 4 часа прикована към диализатора, съпроводена от много болка и увреждане на всички органи, спазване на строга диета и любимите ми хора да посветят дните си на постоянни грижи за мен, вместо тези наши дни да бъдат изпълнени с радост и щастливи емоции или да се подложа на трансплантация на бъбрек и шанс за един нормален живот и да бъда активна част от моето семейство, да отгледам аз детето си, а не то мен, да продължа да следвам мечтите си и да бъда полезна на себе си и всички около мен.

Обърнах се за помощ към турски болници за трансплантация и получих оферта от Медикъл парк на стойност 23 000 евро, сума, която моето семейство не може само да осигури. Моята майчица е готова да ми стане донор, ако имаме съвместимост, ако ли не ще се подложим на кръстосана трансплантация.

Нормално е да се страхувам…кой от нас не се страхува от смъртта?! Нормално е да плача често…кой от нас не би плакал при постоянна болка, ограничения и чести посещения в болничната стая…

Знам, че много хора молят за помощ и аз съм вече част от тях, но знам, че има и много състрадателни и милосърдни хора, помогнали на стотици изпаднали в беда, за които единственият начин да успеят в битките с коварните заболявания е благотворителността!

Обръщам се към всички, които са готови да застанат до мен в битката за моя живот!

Дарителска сметка в евро към ЦКБ АД

IBAN: BG28 CECB 9790 44H0 5295 00

BIC: CECBBGSF

АНТОАНЕТА РУМЕНОВА АСЕНОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *