Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Coca-Cola отваря нов финансов център във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Coca-Cola European Partners избра България за локацията на най-новия финансов офис на компанията. Той ще бъде отворен през май 2019 г. във Варна и в него ще бъдат открити над 90 работни места. Компанията избра морската столица поради редица причини, сред които богатият набор от млади специалисти и комуникативността на града. Новите работни позиции изискват финансови умения и познаване на чужди езици, а Варна се превръща в желана дестинация за споделените центрове за услуги.

Новооткритите работни места във Варна ще допълнят 700-те съществуващи позиции, с които екипът на компанията разполага в София. Офисът във Варна ще поеме редица задачи в областта на финансовите споделени услуги, с което ще бъдат подпомогнати вече съществуващите роли и отговорности на офиса в столицата.

„Офисът ни в София се представя добре и през последните шест години нарасна значително. Радваме се, че можем да надградим успешния си бизнес в България с откриването на този нов офис във Варна“, каза Т. Дж. Улф, вицепрезидент „Споделени финансови услуги“.

Coca-Cola European Partners е бутилираща компания на продуктите на Coca-Cola за 13 европейски държави в Западна Европа, включително Андора, Белгия, Франция, Германия, Великобритания, Исландия, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания и Швеция. Тя не бутилира или продава в България, но както и бутилиращата компания за България и региона – Coca-Cola Hellenic Bottling Company, компанията развива своя център за споделени финансови услуги в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *