Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Започва ремонт на улиците “Цар Симеон I” и “Михаил Колони”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: touchesofvarna.blogspot.com
Снимка: touchesofvarna.blogspot.com

Ул. „Цар Симеон I” ще бъде затворена за определено време за извършване на ремонт. Става въпрос за участъка между ул. „София” и ул. „Габрово” и между ул. „Цариброд” и ул. „Дебър”, а ограничението влиза в сила от 21 януари.

Затворена за движение ще бъде и  ул. „Михаил Колони” – в участъка между кръговото кръстовище на площад „Екзарх Йосиф” и бул. „Княз Борис I” – пространството пред СУ „Св. Климент Охридски”. Движението ще се осъществява по обходни маршрути, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване”.

Ремонтните работи се извършват по проекти  „Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район „Одесос” 2, включващ естетизация и модернизация на ул. „Цар Симеон I”, и „Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район „Одесос” 2″, включващ естетизация и модернизация на ул. „Михаил Колони”.

Двата проекта се изпълняват по Оперативна програма „Региони в растеж” и  включват изграждане на велоалеи, благоустрояване на пространството, заключено между ул. „Козлодуй”, ул. „Цар Симеон I”, ул. „Цариброд” и ул. „Л. Заменхов”, както и благоустрояване на площад „Екзарх Йосиф”.

1 коментар

  1. Соня Иванова

    По-точно, какво включва ремонта и за какъв срок ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *