Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Млад мъж и приятелката му пребити на светофар във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

Млад мъж и приятелката му са били нападнати посред бял ден, докато чакат на светофар във Варна. Инцидентът е станал преди два дни, а за побоя двамата потърпевши алармираха във Facebook. Причината за жестокия побой се оказали неприлични жестове. Около 14:30 часа на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и още едно момиче спрели с автомобила си, за да заредят гориво на варненска бензиностанция. Тогава до тях спряла друга кола, в която се намирали четирима мъже.

Докато Ивелин бил на касата, за да заплати за зареждането, мъжете от съседния автомобил започнали да отправят неприлични жестове към Катрин, на които тя отвърнала. Ивелин се върнал в колата и потеглил, без да подозира каквото и да било. На първия светофар, обаче, двата автомобила се засекли. Едно от момчетата вътре подвикнало на Ивелин, а той избрал да не обърне внимание.

“Каза ми: “Слез да ти сваля очилата”. Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях”, разказва Ивелин пред “Дарик радио”. Тогава се разиграло преследване, в което “БМВ”-то подгонило колата на пострадалите Ивелин и Катрин в просължение на няколко пресечки. Отново на бул. “Васил Левски”, но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на колата било счупено с метален бокс, а Ивелин бил издърпан извън автомобила. Биячите започнали да го налагат с юмруци и ритници, докато не изпаднал в безсъзнание. Катрин също е била ударена. Жената има избити 4 зъба.

След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. Очевидци бързо отправили сигнал до властите, а извършителите са били установени. Оказало се, че четирите момчета, които са на възраст между 20 и 30 години употребяват наркотици. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *