• Varna
  6°
  ясно небе
  Влажност: 56%
  Вятър: 3m/s ESE
  Банов: Записът, разпространен от Елена Йончева, е фалшифициран
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Боил Банов

  Министърът на културата Боил Банов заяви, че записът, разпространен вчера от депутата Елена Йончева, е фалшифициран. Пред Нова телевизя Банов  каза, че авторите на записите и хората, които след това са разполагали с тях, са “схемаджии” от “малка организирана престъпна група”. По думите му той е бил изнудван и заплашван по 4-5 проекта и обясни:

  “Хора-изнудвачи, хора, които скалъпват, хора, които записват незаконно, скалъпват записи и това им е работата – да изнудват. Това правят, с това се занимават!  Елена Йончева – невероятната бивша, подчертавам, разследваща журналиста, всъщност взима във вторник и го носи този запис”.

  “Жална ни майка на всички, ако социалистите така ще печелят избори и ще управляват държава”, коментира още министърът на културата, който е категоричен, че разпространеният от БСП запис е „подправен, нагласен и тенденциозен”.

  Министърът обясни, че е рекетиран чрез трети лица. “Изпращат ги, за да ми кажат, че ако не направя нещо, което искат, ще ме съсипят, ще ме унищожат, ще ми разгонят фамилията”, обясни Банов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *