Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Проституиращ мъж извърши грабеж, споразумя се за 2,6 г. затвор
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

затвор

30-годишният Бисер Демиров е осъждан 12 пъти, проституирал под името „Деса”

30-годишният варненец Бисер Демиров се споразумя с прокуратурата и се призна за виновен за извършен със сила при условията на опасен рецидив грабеж на 85 лева от друг мъж. Престъпното деяние е извършено на 23 октомври 2018 г.

Според собствените си признания, тъй като бил безработен, Бисер Демиров проституирал под името „Деса”. Чакал клиенти на бул. „Владислав Варненчик” пред ресторант „Рощок”. Докато се прибирал към дома си, пострадалият бил заговорен от обвиняемия, който бил облечен в женски дрехи, но не преправял гласа си. Бисер Демиров предложим секс услуги на преминаващия мъж, който отказал и продължим по пътя си. В този момент обвиняемият го сграбчил през врата и го повлякъл към ул. „Генерал Колев”, където със сила успял да му отнеме 85 лв. След грабежа обвиняемият избягал в посока ул. „Ген. Радко Димитриев”. Според признанията си парите похарчил, за да си купи храна.

Бисер Демиров е български гражданин, без образование, не работи, неженен, осъждан дванадесет пъти, като е изтърпял последното си наказание на 4 юни 2017 г.

Със споразумението се прекратява наказателното производство срещу тридесет годишния мъж, който приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 2 години и 6 месеца, което да търпи при първоначален строг режим. На обвиняемия ще бъде зачетено време, през което е бил с мярка за неотклонение „задържане под стража“, считано от 24 октомври 2018 г.

Бисер Демиров е възстановил сумата от 85 лв. на гражданския ищец.  Определението на Окръжен съд – Варна е окончателно и не подлежи на обжалване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *