• Варна
  7°
  разсеяна облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 1m/s SE
  Българи създадоха най-малкия касов апарат в света
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  касов апарат3

  Българска фирма създаде най-малкия касов апарат в света. Устройството Daisy Compact S вече е истински хит  на пазара и се радва на огромен интерес в над 50 държави.

  Уникалният касов апарат, който се побира в джоба, е дело на инженерния екип на компанията  за касови апарати Daisy Tech. Размерите на най-предпочитаното от бизнеса устройство са едва 84x167x60 мм и тежи само 300 грама. Но, както коментират по форумите доволни потребители: „Малък апарат – голяма работа!”. Всички те са изключително впечатлени от функционалността, удобството и иновациите, които предлага апаратът.

  Той е съобразен с последните задължителни изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци.

  Най-малкият касов апарат в света е предпочитан заради множеството си предимства, сред които голям светещ операторски дисплей, клиентски дисплей, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави независим от ток и контакти.

  Апаратът има и възможност за връзка по Bluetooth и WiFi и е най-подходящият избор за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис”, твърдят впечатлени и доволни потребители.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg