• Варна
  3°
  тъмни облаци
  Влажност: 67%
  Вятър: 3m/s SW
  Нов шокиращ случай на агресия на пътя във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

   

  Шофьор извърши нарушение и блъсна друг на метри от детска градина (видео)

  Нов шокиращ случай на агресия на пътя. В четвъртък в рубриката ни „Моята новина” ви показахме как шофьор извършва нарушение, опитвайки се да изпревари друг и го блъска на метри от детска градина.

  Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15 ч. След това агресивният шофьор отправя заплаха към другия водач, от когото получихме кадрите. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място служители на Пътна полиция не реагирали адекватно на сигнала му и обяснили, че той е виновен.

  „Движех се по ул. „Вяра”. Въпросният водач на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за движение. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач отново се опита да ме изпревари. Загуби контрол над колата и се блъсна в предния ми ляв калник”, разказа Стилиянов в ефира на „Здравей, България”. Той допълни, че веднага е сигнализирал на телефон 112. По думите му шофьорът, който го е ударил, е започнал да го заплашва.

  „Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушение, защото не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заплахите, но те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза виновен за ПТП-то”, допълни още Станко Стилиянов. От полицията във Варна призова потърпевшия да подаде жалба.

  „Изгледах клипа. Това е поредният случай на агресия на пътя. Трябва да се научим да бъдем по-толерантни. Ударът е станал на метри от детска градина и пешеходна пътека. Това е недопустимо, защото можеше да стане голяма беля ”, заяви балканският рали състезател Йордан Атанасов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *