• Varna
  11°
  ниска облачност
  Влажност: 100%
  Вятър: 1m/s NNW
  Илюзионист помага на болна актриса със спектакъл
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  илюзионистът Арсен

  “3653 DAYS MAGIC” е най-новият проект на илюзиониста Веселин Долмов – Арсен. Спектакълът ще се проведе на 23 март от 19 ч. във Фестивален и конгресен център във Варна. В него ще участват седем артисти, сред които е и единственият илюзионист в Европа, награден със „Златен Оскар” (1981 г.) от Международното братство на маговете – Великият Aстор.

  Инициативата обозначава 10 години – или 3653 дни – от първите стъпки на Арсен на сцена, и е с благотворителна кауза. Петдесет процента от приходите ще бъдат дарени на Латинка Банева. Тя е вариететна актриса, която дълги години е част от Duo Barry. Латинка страда от рядко заболяване и се нуждае от лечение в Турция, което струва 50 000 евро.

  По този начин Веселин Долмов – Арсен, който е сред номинираните за награда ИКАР 2019 в категория „Вариететно и атракционно изкуство“, изразява подкрепа си към свой колега в нужда. Всички желаещи да подкрепят каузата, като посетят спектакъла, могат да закупят билетите си от касите на Фестивален и конгресен център в град Варна, а до няколко дни и от системата на EPAY – GO.

  Спектакълът “3653 DAYS MAGIC” спира дъха чрез тайната на илюзията и манипулацията. Със средствата на комичната магия, той представя историята на едно момче-мечтател. Един смайващ сетивата разказ за интересни ситуации, случки, професионални предизвикателства и значими личности, станали част от професионалния път на Арсен – Артистът, който успява с упоритост, труд и много вяра.

  Веселин е роден във Варна и там е направил първите си професионални стъпки. В последствие съдбата го среща с Астор, който с времето се превръща в негов ментор, а Арсен – в най-добрия му ученик. Днес младият илюзионист е носител на много престижни награди от национални и международни състезания и фестивали. Сред тях е и специална награда връчена от Джо Ем Търнър – президент на най-голямата общност на маговете в света – IBM International Brotherhood Of Magicians на фестивала „Golden Cat” в град Габрово. Арсен попада и в най-елитната категория – “Artist 1” – на Макао, Азия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *