• Варна
  6°
  ниска облачност
  Влажност: 56%
  Вятър: 2m/s N
  Варненка подарява рокли на бъдещи абитуриентки
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Личен архив
  Снимки: Личен архив

   

  Сияна Колева иска да дари роклята от своя бал, както и десет други, които са подходящи за изпращането от училище

  Да помогне на няколко момичета да се почувстват наистина специални на абитуриентския си бал. Това желание има 30-годишната варненка Сияна Колева, която се свърза с нас, за да й помогнем да реализира идеята си. Тя е завършила „Международен маркетинг“, работи в офис, а в свободното си време спортува, чете книги и развива своя блог за мода, пътувания и лайфстайл.  Решила да дари свои рокли спонтанно,  докато разглеждала снимки, на които е с облечена с тях.

  „Моето семейство направи всичко възможно да направи този ден невероятен и да ме накара да се почувствам специална и красива, и сега и аз искам да направя същото за момичета, които мечтаят за това, но родителите им нямат  големи финансови възможности“, сподели младата дама.

  Тя иска да дари роклята от своя бал, както и десет други, които според нея са подходящи за изпращането от училище. Роклите са в отлично състояние, обличани са максимум по два пъти, гарантира Колева. Тя иска да дари и други дрехи като панталони, блузи и тениски, също в отлично състояние, на нуждаещи се момичета.

  „Бих била щастлива да помогна на няколко бъдещи абитуриентки да се почувстват специални и да отидат на своя бал със самочувствие“, казва варненката, която е правила дарения и преди години. Освен с роклите, е готова да зарадва избраните момичета и с прически при фризьор.

  Сияна Колева няма предпочитания момичетата, които биха желали да се възползват от предложението й, да са от Варна, но държи да са наистина от социално слаби семейства.

  Ето и някои от роклите, които Сияна Колева желае да дари:

  Желаещите да се свържат със Сияна Колева, могат да ни пишат на адрес info@varnautre.bg или да я потърсят в социалните мрежи.

  Instagram: Siana.Marinova

  Facebook: Siana Marinova

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg