• Varna
  2°
  слаб ръмеж
  Влажност: 86%
  Вятър: 9m/s NNE
  2 млн. души на 4 континента използват български касови апарати
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  касов апарат

  Над 2 000 000 фискални устройства е продала българската компания Daisy Tech по цял свтя от създаването си до момента. Касовите апарати са сред най-популярните и надеждни устройства на много чуждестранни пазари, сред които Австрия, Италия, Чехия, Румъния, Македония, Молдова, Грузия, Словения и още над 40 държави по цял свят.

  Анкети сред потребителите показват, че те са предпочели касовите апарати заради влаганите в тях най-висококачествени материали, компоненти и практични иновации. По думите им, устройствата на българската компания се отличават с изключително бърз процесор; надежден, скоростен и безшумен принтиращ механизъм; висока скорост на печат на бележките, супер удобни операторски и клиентски дисплеи с достатъчно големи и видими цифри. Потребителите на продуктите от хитовата по цял свят гама Compact са изключително доволни и от издържливата им вградена батерия. Те споделят, че устройствата издържат по цяла седмица работа само на батерия, като зареждането й отнема не повече от час.

  Разнообразните и удобни комуникационни възможности също са са сред топ причините серията да бъде предпочитана от над 2 милиона бизнесмени, производители и търговци в над 50 държави на 4 континента. Това е така, тъй като новото поколение фискални устройства на иновативната българска компания дават възможност за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: чрез Bluetooth, WIFI, USB и пр.

  А една от големите гордости на компанията – най-малкият касов апарат в света Compact S, притежава и подсветка на клавиатурата, което го прави подходящ за работа и при недобре осветена работна среда. Продуктите са издръжливи на атмосферни условия където и да е по света, като пряка слънчева светлина, влага, студ, а работният им температурен диапазон е от впечатляващите минус 10 до плюс 45 градуса по Целзий!

  Всички тези факти правят касовите апарати най-предпочитаните и сред клиентите в България. Родните потребители споделят още, че избират продуктите на компанията и заради това, че те са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *