Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Световно известен лекар-психотерапевт идва във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

д-р Далке

Световно известният лекар-психотерапевт и един от най-четените автори с международно признание д-р Рюдигер Далке пристига във Варна в края на август тази година. Д-р Далке има над 60 книги, посветени на връзката ум-душа-тяло, преведени на 28 езика, които помагат и вдъхновяват милиони хора по целия свят. В България е познат със световния бестселър “Болестта като път”.  Във Варна д-р Далке ще изнесе практически семинар и вечерна беседа и ще представи нова книга “Peace food”.

“Здравейте, приятели от България, чрез книгата “Болестта като път” сме прекарали заедно не една и две нощи в разговори за вашите най-съкровени желания и най-страшните ви страхове. Такъв разговор може да се проведе само с близък,  доверен приятел, затова отново – Здравейте, приятели!

Идвам за втори път в България по две причини: Първата – след семинара ми в София през 2017 г. разбрах, че не са ви били достатъчни практическите насоки в разбирането и осветляването на причините за болестта. Затова сега ще проведа семинари във Варна и София, насочени само към практическата част, но за тази цел всеки трябва да е прочел книгата “Болестта като път”.

Втората – Храната, която избираме и връзката ѝ с емоционалното ни състояние и болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години лекувам моите пациенти едновременно с психосоматиката на болестта и с драстична промяна на храненето им.

Във Варна, Бургас и София ще се срещна с вас, за да ви разкажа за истината за храната, как тя влияе на болестта и кои са митовете, на които сами се подчиняваме. Ще ви представя и последната ми книга “Peace food”, която вече излиза на български език“, каза по повод идването си в България д-р Далке.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *