Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Пребиха и заключиха старец за 340 лв.
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Кадър: Bulgaria pn air
Кадър: Bulgaria pn air

Нагли крадци пребиха и ограбиха 71-годишен мъж от павликенското село Сломер. За капак апашите заключили жертвата в собствената му къща, където мъжът престоял 4 дни. Едва в началото на седмицата той бил открит от съселяните си в безпомощно състояние, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Двама мъже нахлули в дома на пенсионера и го принудили да им даде всичките си пари. Той извадил последните 340 лева, които имал, но въпреки това те го пребили и го заключили в една от стаите в къщата му.

Четири дни по-късно продавачката в местния магазин се усъмнила да не се е случило нещо с мъжа, защото не го е виждала дълго време. Така хора са отишли до дома му, където са го открили заключен и в тежко състояние.

Жителите на селото са шокирани от жестокото нападение. Споделят, че такова нещо не се е случвало досега в селото, но въпреки това не се страхуват. 71-годишният мъж е настанен в реанимацията в болница във Велико Търново, но няма опасност за живота му. По случая са задържани двама души, но разследването продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *