Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Булевард „Левски” две седмици преди завършването му в снимки
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Бул. Левски (31)
Снимки: “Морско око”

Две седмици преди края на обявения срок за завършване на варненския булевард „Васил Левски”, снимки от птичи поглед на дрона „Морско око” показват докъде са стигнали строителните дейности, пише Дарик Варна.

Бул. Левски (23)Преди седмица от Община Варна обявиха, че 99% от ВиК инфраструктурата по обекта е изградена. Остават довършителни работи – монтаж на капаци за дъждоотводнителните шахти, на облицовки, на парапети и мантинели и др. Около 90% е готово уличното осветление, реконструкцията на електро – и телекомуникационните мрежи.

Бул. Левски (5)В готов вид са мостовите съоръженият на бул. „Васил Левски“, пресичащи бул. „Владислав Варненчик“, бул. „Сливница“, бул. „Цар Освободител“ и ул. “Свобода”. Довършителни дейности се извършват по мостовото съоръжение и по конструкцията на дерето в участъка на ул. „Прилеп“.

Бул. Левски (2)При изграждането на новото трасе на бул. „Левски“ са положени около 50 000 тона асфалт, работи се по програмата за озеленяване, съобщават още от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *