• Варна
  5°
  разсеяна облачност
  Влажност: 67%
  Вятър: 2m/s N
  Уъркшоп разкрива на варненци как да намалят килограмите си
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  затлъстяване

  Интерактивен уъркшоп ще покаже на варненци как да намалят наднорменото си тегло. Той ще се проведе на 21 април от 10 до 14 часа в зала 3 на хотел „Черно море”.

  Лектори ще са едни от най-изявените професионалисти в сферата. Васил Тепеделенев от 23 години работи в сферата на спорта и здравословния начин на живот, включително бойни изкуства, персонален фитнес тренинг и здравословно хранене. Неговата мисия е да въздейства върху мотивацията и трансформацията на хората. На FIT Your Life той ще предложи решения за справяне с липсата на движение – един от основните проблеми на съвременния човек. Участниците ще бъдат включени в активности, които преодоляват последиците от липсата на движение.

  Таня Димитрова е персонален и групов инструктор от десет години. Практикува и преподава pole dance. Активно учи и работи в сферата на психологията. Тя ще представи темата за емоционалното хранене, която засяга все по-голяма аудитория. Знаете ли, че 75% от проблемите с наднорменото тегло са емоционални? На FIT Your Life тя ще Ви покаже, как да разпознавате емоционалното хранене и как да му въздействате.

  Албена Славова е лайф коуч, ментор и тренер с дългогодишен опит. Автор на статии, трансформационни игри и техники за личностна промяна. На FIT Your Life ще разиграе интересни и полезни методи за тестване на мотивацията за промяна и начини за нейното ускоряване.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg