Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
“Роди дете в България” – дават пакет с подаръци за над 2000 лв. на бебе
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Всички, които очакват бебе, вече могат да се регистрират за пакет с подаръци на стойност над 2000 лв. и финансов бонус при раждане, осигурени от Фондация „Супер БЕБЕ” и „Мечта за дете”.

Инициативата е част от националната кампания „Роди дете в България”, която стартира на 13 февруари 2019 г. Пакетът с подаръци включва различни продукти, необходими за първите месеци на бебето: количка, столче за кола, люлка, кошара за спане, кенгуру, вана, бебефон, биберони, шишета, играчки и др. Подаръците ще бъдат изтеглени в томбола на 14 февруари 2020 г.

Условията за получаване на пакета са: бременност, настъпила в рамките на кампанията (термин на раждане след 7 ноември 2019 г.), навършени 18 години и завършено средно образование. Има възможност и за получаване на бонус, ако участниците споделят вълнуваща лична история или кръстят бебето с българско име.

Регистрацията става на уеб-сайта: www.rodidete.bg. Кампанията „Роди дете в България” се осъществява със съдействието на множество общини в цялата страна и включва информационни срещи, подаръци и благотворителни концерти. Всички общини са поканени да подкрепят кампанията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *