• Varna
  17°
  ясно небе
  Влажност: 68%
  Вятър: 5m/s E
  Варна аларма: Пропадна новото кръгово в “Аспарухово”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook/ DA George
  Снимка: Facebook/ DA George

  Пропадане се е получило на новото кръгово кръстовище до районното кметство в кв. „Аспарухово“, алармира със снимка потребител на социалната мрежа Facebook  в групата „Виждам те КАТ – Варна“. Хлътването се е получило след последния интензивен дъжд, предполага варненецът.

  От коментари под поста става ясно, че дупката е от няколко дни и не е първата по новия асфалт. Преди десетина дни е била направена доста голяма кръпка пред поликлиниката в квартала, пише гражданка.

  Според друг потребител на места асфалтовият път е с дебелина 5 см, а трябва да е поне 10 см. В района на автобусната спирка след пасарелката пък при дъжд се получава наводняване, съобщава друг гражданин.

  Заради пропадането на наскоро откритото кръгово в квартал “Аспарухово”, в момента там е  ограничено движението, информира в групата “Виждам те КАТ -Варна” потребител. Вече са предприети и мерки по ремонтирането на нарушената настилка.

  Деца от ромската махала “Максуда” продължават да хвърлят камъни по колите, преминаващи по новоизградения булевард “Васил Левски” в тази му част, предупреждава с видеоклип в същата група Димитър Стоянов.

  За проблема бе алармирано преди дни отново в социална мрежа.

  1 коментар

  1. Владо

   Напалм за Максуда!Иначе няма оправия!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *