Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Варна аларма: Пропадна новото кръгово в “Аспарухово”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Facebook/ DA George
Снимка: Facebook/ DA George

Пропадане се е получило на новото кръгово кръстовище до районното кметство в кв. „Аспарухово“, алармира със снимка потребител на социалната мрежа Facebook  в групата „Виждам те КАТ – Варна“. Хлътването се е получило след последния интензивен дъжд, предполага варненецът.

От коментари под поста става ясно, че дупката е от няколко дни и не е първата по новия асфалт. Преди десетина дни е била направена доста голяма кръпка пред поликлиниката в квартала, пише гражданка.

Според друг потребител на места асфалтовият път е с дебелина 5 см, а трябва да е поне 10 см. В района на автобусната спирка след пасарелката пък при дъжд се получава наводняване, съобщава друг гражданин.

Заради пропадането на наскоро откритото кръгово в квартал “Аспарухово”, в момента там е  ограничено движението, информира в групата “Виждам те КАТ -Варна” потребител. Вече са предприети и мерки по ремонтирането на нарушената настилка.

Деца от ромската махала “Максуда” продължават да хвърлят камъни по колите, преминаващи по новоизградения булевард “Васил Левски” в тази му част, предупреждава с видеоклип в същата група Димитър Стоянов.

За проблема бе алармирано преди дни отново в социална мрежа.

1 коментар

  1. Владо

    Напалм за Максуда!Иначе няма оправия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *