Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
10 отбора от България се включват във финалите на Ученическите игри по волейбол във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

6B53A54C-B620-4078-8C39-6C44ADB53FCA

Състезанията ще се проведат в многофункционалната спортна зала на Първа езикова гимназия

Десет отбора от Видин, Нова Загора, Павликени, Банкя, Попово, Разлог, Пазарджик, Шумен и Казанлък ще участват във финалите на Ученическите игри по волейбол за XI-XII клас за девойки, които се провеждат в многофункционалната спортна зала на Първа езикова гимназия във Варна. Откриването на състезанието ще бъде на 9-и май (четвъртък) от 9.00 ч. За доброто настроение на гостите ще се погрижат танцьори и вокални изпълнители от училището-домакин. Срещите ще се провеждат в периода от 9-и до 12-и май, от 9.00 до 19.00 ч., а награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 12-и май, в залата на гимназията.

От 10-и до 12-и май Варна ще е домакин и на финалите от Ученическите игри по хандбал XI–XII клас за юноши. Срещите ще се провеждат в залата по хандбал в Националната спортна база „Спортпалас“. Откриването на турнира е предвидено за 10-и май (петък) от 10.00 ч. Участие ще вземат отбори от Варна, София, Пловдив, Опака, Бургас, Горна Оряховица.

Състезанията са част от програмата на титлата Варна – Европейски град на спорта 2019, и се провеждат с подкрепата на Община Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *