Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Бареков подарява таблети на бъдещите си ученици
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

бареков

Връщам се към професията си „учител”. В училището, в което бъда назначен на работа, ще даря таблети на всички ученици, на които преподавам. Нямам желание за втори мандат в Европейския парламент, призовавам всички мои симпатизанти да дадат своя глас за водача на листата. Това обяви лидерът на консервативното движение Презареди България по време на среща-разговор със симпатизанти на формацията в София.

„Заради лъжите на четири правителства след 2014-а година, заради безобразната употреба на идеята за таблетите от страна на Борисов и Каракачанов, на всички класове, на които в бъдеще ще преподавам, ще подаря таблети със средствата от последната ми заплата като член на Европейския парламент”, обеща партийният лидер.

Бареков за първи път разкри пред пълна зала със симпатизанти и поддръжници, че е получил предложение от ПП АТАКА да стане посланик на България в Република Куба, от същата формация е имал и официална номинация, няколко разговора с премиера Бойко Борисов и подкрепата на Групата на ЕКР. Номинацията обаче не е достигнала до държавния глава Румен Радев, в чийто правомощия е процедурата по назначаване на висшите дипломати. Лидерът на Движение Презареди България не уточни каква е причината, но допусна, че се дължи на безобразните отношения между Бойко Борисов и  Румен Радев и тоталната липса на комуникация между двете институции.

В тази връзка Бареков определи себе си като евродепутата с най-силни международни връзки и сподели, че много би искал да развива връзките на България по света, които по думите му са в безобразно състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *