Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Мистериозен случай с арбалет в Германия – масово самоубийство
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Прокуратурата на Германия вярва, че мистериозен случай с открити трима мъртви в къща за гости в южния германски град Пасау, промушени със стрели от арбалет, е свързан с масово самоубийство, информира ДПА.

Няма причина да се подозира четвърти човек да е замесен в инцидента, отнасящ се до 53-годишен мъж и две жени на 33 и 30 г., поясни говорител на прокуратурата в Пасау.

Аутопсията показва, че мъжът и по-възрастната жена, които са намерени заедно в леглото, са убити със стрели в сърцето, докато по-младата жена е открита мъртва на пода с една стрела във врата.

Говорителят поясни, че изглежда по-младата жена първо е убила другите двама преди да обърне арбалета към себе си. Може да е случай на масово самоубийство, поясни представителят.

На място са открити завещанията на трите жертви. По време на разследването полицията откри телата на още две жени в град Витинген в северната провинция Долна Саксония.

Полицията поясни, че сега се установява самоличността на 19-годишната и 35-годишната жена. Те са открити в апартамента на 30-годишната жена, която се е самоубила в Пасау. 35-годишната жена е била партньорка на 30-годишната жена. Не е ясно каква е връзката на 19-годишната с другите две жени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *