Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Кметът на Варна пожела успех на Спартак във Втора лига
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак Варна

Продължаваме работата по възраждането на стадион “Спартак” и превръщането му от изоставено в модерно спортно съоръжение, каза още градоначалникът

Кметът на Варна Иван Портних поздрави Спартак за завръщането му в професионалния футбол, чрез своя профил в социалната мрежа във Фейсбук. Градоначалникът сподели, че успехът е постигнат заедно – с подкрепата на премиера, с активната работа на членовете на управителния съвет на клуба и на феновете.

Ето какво написа Портних:

ФК Спартак се върна в професионалния футбол! Отлична новина за феновете на отбора, който след 4-годишно отсъствие отново ще играе във Втора лига. Постигнахме успеха заедно – с подкрепата на премиера, с активната работа на членовете на управителния съвет на клуба, на феновете.

Продължаваме работата по възраждането на стадион “Спартак” и превръщането му от изоставено в модерно спортно съоръжение. Само на последната сесия на Общински съвет-Варна бяха отпуснати над 500 000 лева за довършителни работи по стадиона, нови седалки, оборудване, обзавеждане, изграждане на нова трибуна за феновете.

Желая на всички много успехи и развитие, защото Спартак е кауза, която заслужава подкрепа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *