Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море се раздели с още четирима футболисти
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море - Лудогорец (64)

Ръководството и спортнотехническият щаб на варненци им пожелава успех занапред

Черно море се раздели с още четирима футболисти. От днес, 27 май, Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми вече не са част от отбора на “моряците”.

В средата на миналата седемица с тима се разделиха и Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов, като на първите двама договорите им с клуба изтекоха след края на сезона.

Ръководството и спортнотехническият щаб на варненци им пожелава успех занапред.

9 коментара

 1. жалкизеленичовечета

  Ей, ще се разминем. Ние догодина ще влезем, а вие ще изпаднете.. Жалко!

 2. ФЕН

  Информация за 6-мата????

 3. ФЕН

  Иначе айде пак нов отбор ще правим, тъкмо Илиан беше казал, че поне за следващия сезон ще има “гръбнак” от футболисти и по едно или друга причина хоп 10 човека махнати..Най-добре за новия сезон да се налагат 19-годишните, които станаха шампиони и да им се дава шанс да се развиват, а пък ако ще да сме 10-12, че имаме срам да мием с тоя продадения мач на Литекс, ако е истината, защото засега всичко е слухове, от БФС казаха че нямало никакви сигнали, но чакаме нещо официално от клуба и ако няма.

 4. Фейк

  От всички напуснали само Генев е част от някакъв гръбнак. Жоро беше пенсионер, Китанов отнасяше по 5 гола всеки мач. Витанов беше дълбока резерва на Панайотов и Патрик. Димов беше тотален некъдърник. Кононго не искаше да седи, Марти Костадинов загуби форма заради него. Балми игра общо 15 мин и Илиан го махна и от групата за мачове. Фенуш цял сезон търка пейката и носи вестника на Илиан, а играят Минчев и Ндонгала. Родриго също може там, както и да смени Жоро. Показа потенциал. Там имами и Кики. Ради Василев и той почна да носи водата на Илиев, Жоржиньо е титуляра. Дюлгера остава. Е, за какво да ревем? Реално дупка зейва само при Генев. Ако върнем Шабленския е танто за танто. От юношите поне 4-5 момчета влизат имаме десен бек в лицето на Попов, атакуващ халф като Йорданов, защитник/деф халф като Петър Вуцов. Вратар – Дичевски. Това са само тези с мачове в мъжете, Денислав Ангелов нападател също става.Момчетата са най-добрите за годините си, а имаме достатъчно опитни класни играчи. Споко.

  • ФЕН

   За Дюлгеров няма информация, че остава, нещо си се объркал.

  • ФЕН

   Всъщност сега видях и в официалния сайт, че не пише, че Дюлгеров е изгонен, интересно. Аз все още се надявам това за Жоро Илиев да не е вярно и да е просто защото му изтича договора, да му предложат пост в клуба, да е станала някаква грешка и неразбирателство, защото ще бъде голям шок за всички фенове това, което се спекулира от няколко дни, той си е легенда на клуба.

 5. ФЕН

  Витанов беше много добре за дефанзивен халф, но явно и той е бил ”къртица” на Ганчев, от там и дойде. Дюлгеров се наложи, но явно голяма грешка е било връщането на Китанов, спомняте си как си тръгна от ЧМ, нахлузи веднага фланелката на измисленото Тире и я качи във фейсбук как целува емблемата, смЕх, тука дошъл за да обслужва Микренския. Ради Василев си е топ нападател, Кононго му изтича договора иначе си вършеше работа, Генев и Димов ако не продаваха мачове и ако се докаже, че е било така, също бяха добре като играеха сериозно, сега ще се гради отбор на ново. Абсолютно задължително от новия сезон играчи като Лъчезар Йорданов и Петър Вуцов да получат шанс за титулярни места, както и Дичевски на вратата, сега имаме много добри юноши и сега е момента да ги налагаме!

 6. Мастичката

  Ако се докаже,че има подкупени футболисти, то и двата отбора трябва да бъдат наказани, така че нещата отиват към потулване ……

  • ФЕН

   Не може да бъдагт наказани и двата, ако само футболисти са участвали от единия и съответно изгонени, но може да бъде наказан клубът, чийто собственик е платил на тези играчи и наказанието е изхвърляне от групата, за това и шефовете на Черно море са спазили правилниците и са ги изгонили на секундата след съмненията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *