Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Dream Deluxe подарява красота и блясък на входа на Морската градина
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Искате да се знаете всичко за последните модни тенденции в грима, грижата за косата, кожата, фигурата и маникюра и да бъдете сред летните диктатори на женската красота?

Ако е така, трябва да отидете на рожден ден.

Кога и къде? На 31-и май, между 13 и 18 часа, на входа на Морската градина, където Dream Deluxe ще празнува втория си рожден ден като Център за здраве и красота, а екипът ще черпи за 10 години от събирането си.

B8B5767E34674D429DA3E598E390CB9E(1)

Не носете подаръци! Dream Deluxe е не просто ценител, а – създател на традиции и, както на първия си рожден ден, така и сега – ще раздава подаръци, вместо да получава. Цели 5 часа специалистите по женска красота от екипа на Центъра ще консултират желаещите да научат тайните за ефективната грижа за фигурата, косата, кожата и красивия маникюр и ще правят демонстрации – прически, букли, грим и пр. Никой от гостите на рождения ден няма да си тръгне без подарък, обещават от Dream Deluxe.

Кой какъв дар ще получи – сладка изненада, козметичен продукт, талон за разкрасителна процедура или преференциални цени в Центъра, ще решава томбола на късмета. Голямата награда ще е “Кислородна капсула” за възстановяване на целия организъм след продължителната зима и дъждовита пролет и преди началото на най-вълнуващия сезон – лятото.

От шатрата на красотата най-изкушените от разкрасителните процедури дами ще могат да излязат преобразени за минути от ръцете на магьосниците на грима и коафьорското изкуство – с нова, свежа и вълнуваща визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *