• Варна
  12°
  разкъсана облачност
  Влажност: 37%
  Вятър: 6m/s N
  Топмодели към варненските момичета: Бъдете най-добрата версия на себе си
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: ОДК-Варна
  Снимка: ОДК-Варна

  „Бъдете най-добрата версия на себе си. Никога не се предавайте. Стискайте зъби и продължавайте да преследвате мечтите си”. Това посъветваха варненските момичета носителката на титлата „Мис Глобал 2018” София Инг от Хонг Конг и нейната подгласничка Тамила Хаджаева от Узбекистан. Те бяха за кратко във Варна и се срещнаха с възпитаници на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс във Варна.

  Двете красавици дадоха ексклузивно интервю за ученичката Катерина Добрева от вестник „НахОДКи”, от която получиха като подарък най-новото издание на книгата „Докосване до Касталия”. Алманахът е събрал творби на деца от литературния клуб и младежки медиен център на ОДК. Школата по фотография „Позитив” също изненада гостенките с подаръци.

  Децата и тяхната ръководителка Елвира Георгиева подариха на София и Тамила албуми с фотографии от Варна, които да отнесат като красив спомен от морската столица. Младите фотографи направиха десетки снимки на световноизвестните модели, част от които ще покажат на своята годишна изложба.

  Снимка: ОДК-Варна
  Снимка: ОДК-Варна

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg