• Varna
  14°
  тъмни облаци
  Влажност: 82%
  Вятър: 2m/s ESE
  Илиев за изгонените: Каза им се, че вече си нямаме доверие
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Илиан Илиев

  Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отново разясни ситуацията с изгонените от тима футболисти, които се провалиха на тест с детектор на лъжата за мача с ЦСКА, загубен с 1:3 във Варна в края на миналия сезон. Вече общо с тима нямат Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов.

  Според специалиста, не е имало взаимни обвинения, а просто на играчите им е казано, че вече няма взаимно доверие между двете страни и затова е настъпил моментът за раздяла. Той им пожела успех и да си намерят нови отбори.

  “Имаше много спекулации относно това, което стана с ЦСКА. Никой не е обвинявал никого за нищо. Каза се на футболистите, че взаимното доверие вече не съществува. Никой не обвинява никого и не е имало разследвания. Говоря за клуба. Най-добре е да се успокоят нещата, а тези момчета, които напуснаха, да си намерят нови отбори”, заяви Илиев.

  Той добави, че с оглед на голямото текучество след края на миналия сезон, сега му се налага да сглоби на практика нов състав и затова търси още нови попълнения. Той има нужда от още поне един или двама играчи, като се надява те да са българи, но ако не се намерят такива, ще се ориентира към чуждестранния пазар.

  “Знаете, че правим почти изцяло нов отбор и най-напред ще трябва да направим колектив, който да играе добър и приятен за гледане футбол. Не искам да ставаме шампиони в контролите. Тези мачове са добра тренировка за официалните срещи.”

  “Продължаваме да търсим футболисти. Нужни са още едно-две попълнения. Ще се опитаме да привлечем български момчета. Ако това не стане, тогава ще търсим попълнения от чужбина”, сподели старши треньорът на Черно море.

  6 коментара

  1. фен

   Не може да отстраниш водещи играчи и то цели 5, лидери в отбора и легенда на клуба, защото вече “нямало доверие”. Разбирам, че Илиан иска да прикрие случая, но ние българите не сме прости, наясно че има политически натиск, за да се спаси измисленото Тире от ново изваждане.

  2. ДДД

   От тези петимата може да се съжалява само за Жоро и Витанов. Жоро не за друго, ами защото е дал много и най- нормалното е да приключи при нас. Иначе на почти 38 години не знам за какво бъдеще (като играч) можем да говорим. Витанов не беше Виера, но вършеше работа. Другите- Генев е добър футболист, но е от този тип, които всеки сезон са в нов отбор. Димов мисля че опропасти достатъчно мачове, че да го коментираме. Китанов пък с глуповатия си вид не знам какъв лидер може да бъде. Неговата кариера като вратар приключи като сложи оранжевата фланелка с петолъчката. Неприятно е да ти излязат 3-4 титуляри, но Черно Море го имало и ще го има и без тях. Искрено се надявам колкото се може повече от малките шампиони да се утвърдят в първия състав. А колкото до доверието- в един колектив има ли недоверие и съмнения- пиши го бегал.

  3. Варна

   Виктор Генев 2-3 седмици преди да го изгонят за продадения мач на Тирето беше предпописал и искаше да остане, добър защитник, никаква логика да го изгонят освен ако няма 100% доказателства, че е продаден мача на Тирето.

  4. Мимито Луканката

   Какво пък искаш да ти каже Илиан? Че са продажници ли? То е ясно на всички. 1. ТИМ бяха много гъсти с Жоро, беше им дясната ръка. 2. Така се гонят само предателите. 3. Ако беше фалш и постановка Илиан Илиев да си е хвърлил оставката отдавна. Това, че остана само говори, че на 1000 % си ни продадаха курветата мръсни. Минало заминало

  5. Фейк

   Айде стига вече се занимавахме с тези продажници. Както и да го гледаме, в някакъв план титуляр щеше да е само Генев. Жоро беше дърта пенсия, Китанов свършил за футбола, Димов никога не е почвал, а Витанов отдавна беше резерва на Патрик и Панайотов. Не е случайно, че липсата им хич не ни пречи, даже е обратното. Имаме големи таланти и голям треньор, всичко се нарежда добре. Истериите ги създадаха прасетата от Микре.

  6. марко морено

   Дали пък ТИМ не взе някакви пари и не си изми ръцете?Доста удобно,чиста работа.Предполагам че си е заслужавало:(

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *