• Варна
  11°
  ясно небе
  Влажност: 43%
  Вятър: 3m/s WNW
  Проститутка отново на съд, споразумя се за глоба от 500 лв.
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  проститутка

  Глоба от 500 лева наложи варненският Районен съд на 42-годишна жена за проституция. Деянието е осъществявано многократно от 11 април до 20 юли 2017 год. Неведнъж през посочения период подсъдимата е засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна – Бургас, край местността „Крушките“.

  Проверка показва, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявления за сключени трудови договори, за самоосигуряване или за заплащане на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по непозволен и неморален начин.

  Само през горепосочения период на 42-годишната жена са били връчени от органите на полицията общо 12 предупредителни протоколи. При последния случай от 20 юли 2017 год., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян на малка поляна край пътя лек автомобил.

  42-годишната жена е осъждана, отново за сходни деяния. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *