• Варна
  3°
  разкъсана облачност
  Влажност: 83%
  Вятър: 9m/s N
  Над 400 каратисти от 18 страни ще се бият за отличия на първата Световна купа „Варна“ по киокушин
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  KamchiaAll2

  Турнирът ще се проведе на 2 юли от 10 часа в рамките на тазгодишния лагер по карате киокушин в Камчия

  България ще е домакин на първата Световна купа „Варна“ по карате киокушин на KWU. Турнирът ще се проведе утре, на 2 юли, в Спортно-оздравителния комплекс в Камчия и за участие в него са се регистрирали 428 спортисти от 18 страни. На татамитата ще се бият юноши, девойки и кадети в три възрастови групи – 14-15 години, 16-17 години и 18-21 години.

  От българска страна в турнира ще участват 60 каратисти. Днес се провежда и официалния кантар на Световна купа „Варна“, а утре боевете започват от 10 часа. Очаква се срещите да продължат до 18 часа, когато ще станат ясни и победителите.

  KamchiaAllСпецални гости на Световна купа „Варна“ на KWU ще са легендарните бойци Семи Шилт и Петер Артс. Двамата пристигат в България специално, за да се включат в 13-ия Международен лагер по карате киокушин, в рамките на който се провежда и турнирът. Лагерът беше официално открит днес с открита тренировка, по време на която стотици участници посрещнаха Джулай морнинг.

  Срещите от първата Световна купа „Варна“ на KWU може да проследите на живо по www.boec.bg, както на уебсайта на Световния киокушин съюз – www.kwunion.com.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *