• Варна
  10°
  ниска облачност
  Влажност: 40%
  Вятър: 5m/s S
  Организират турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп“ 2019
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Tenis_2019

  За единадесета поредна година предстои изданието на традиционния тенис турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп“ 2019, който ще се проведе на 6 и 7 юли (събота и неделя) на тенис кортовете на Гранд Хотел Варна.

  Организатор на събитието е „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД със съдействието на клуб „Супер спорт“. Състезанията от турнира са в три формата: сингъл мъже – схема от 32 участници, двойки мъже – схема от 32 участници и двойки жени – схема от 16 участници. Сингъл мъже играят на елиминации, а двойки мъже и жени играят в групи.

  Главен съдия на турнира е Кристин Грозданов. За победителите и финалистите във всеки формат са осигурени купи, грамоти, предметни награди и ваучери за почивка от партньорите на събитието – Община Варна, А1, Азалия Балнео & СПА хотел, Хотел Приморски, Cook’s club Sunny Beach, Aquahouse Thermal&Beach и Есен Спорт.

  Тенис турнирът за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп“ се провежда от 2009 г. и е част от инициативата „Уелнес фонд“ на курорта, създадена за подкрепа и подпомагане на грижата за здравето, за спортен дух, феърплей и постигане на равновесие чрез движение и природосъобразен начин на живот.

  Програмата за 6 юли
  9:00 I кръг сингъл мъже
  След 13:30 I кръг двойки мъже
  След 16:00 двойки жени

  Програмата за 7 юли
  9:00 Четвъртфинали
  След 13.30 Полуфинали и финали

  Tenis_2019

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg