Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Бащата убиец от Габрово с богата крими история
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Кадър: Нова телевизия
Кадър: Нова телевизия

Психични отклонения, проблеми с гнева и чести срещи със служителите на реда. Такива описания дават габровци във Facebook по адрес на мъжа, който тази сутрин хвърли 5-годишното си дете във водите на Янтра, а след това поиска да се самоубие.

Много хора описват 31-годишния баща като човек с психични отклонения. Други посочват, че семейството е имало история на насилие, майката често напускала дома и се връщала при своите родители, защото не издържала на насилието. Други хора споделят, че са ставали свидетели на това как бащата удря детето за съвсем дребни неща, пише dnes.bg.

31-годишният мъж е лежал и в затвора, пишат габровци. Според едни кражби са го вкарали зад решетките, други споменават, че често си имал проблеми с полицията заради наркотици.

В Габрово се притесняват, че мъжът няма да бъде съден по обикновен ред, а ще бъде изкаран невменяем. “Този за съжаление ще го изкарат луд, защото по принцип е такъв! Ние сме комшии, не само, че детето е оставяно по площадките, ами е и бито и какво ли не”, пише съсед на бащата Дилян.

29-годишната майка Поля и бащата живеели на семейни начала в габровския квартал “Русевци”. Според някои хора Поля прекарала последните седмици в бащиния дом и именно липсата й накарала Дидо да прибегне до крайните действия.

С майката на загиналото дете Поля в момента също работят психолози. В социалните мрежи нейни познати твърдят, че тя не е смеела да подава сигнали срещу мъжа си заради заплахите му, че ще я убие.

Така тази сутрин, малко след 6 часа, бащата взел 5-годишното дете със себе си и го завел на виадукта край града. Той хвърлил детето в реката и пожелал да се самоубие. Пристигналите на място полицаи обаче успели да го разубедят след 3-часови разговори. Малко по-късно криминалисти откриха тялото на детето във водите на реката под виадукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *