• Varna
  6°
  разсеяна облачност
  Влажност: 81%
  Вятър: 3m/s WSW
  Издигнаха грамада в памет на прегазеното в Морската градина дете
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook
  Снимки: Facebook/ Възраждане – Варна

  Грамада в памет на ангелчето от морската градина издигнаха представители и поддръжници на партия „Възраждане“. Това се случи на демонстрация, по време на която възрожденци, общественици и много случайни граждани затвориха входа на морската градина за автомобили, за да покажат, че такива в парка не трябва да бъдат допускани. Те настояват Община Варна възможно най-бързо да забрано достъпа на автомобили до Морската градина, Готови са и да организират граждани, които да блокират всички входове на парка и да не допускат коли в случай че Общината не предприеме своевременно мерки.

  протест коли парк

  Ето и текста, публикуван в страницата на Възраждане – Варна в социалната мрежа Facebook.

  След убийството на дете в морската градина, Общината постави бутафорна табела, която уж забранява достъпа до нея, но всички се убедихме, че тя е поредното отбиване на номера.

  Автомобилите продължават да влизат и излизат. Затова вчера възрожденци, варненски общественици и много случайни граждани, затворихме морската градина за автомобили.

  Поне за няколко часа, това отново беше безопасен парк, където децата са приоритет, не кръчмите и това как клиентите им изобщо да не вървят пеша.

  Към нас се присъединиха много туристи, граждани на САЩ, Русия, Украйна и с присъствието си, подкрепиха каузата ни за безопасна морска градина.

  Всички казаха едно – лудост е да бъдат допускани автомобили в морски парк!

  Няма да го допуснем.

  Изискваме Община Варна час по-скоро да забрани достъпа до морската градина за автомобили!

  Затворете я вие, за да не го сторим Ние!

  Готови сме да организираме дежурни граждани, които да блокират всички входове и заедно да забраним влизането в морската градина, в случай че Община Варна продължи апатично да бездейства.

  Колко деца да загубим още?

  Време ни е за Възраждане!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *