Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Хотелиер нападна израелски туристки в Слънчев бряг
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Кадри от скандала, излъчени по израелска телевизия
Кадри от скандала, излъчени по израелска телевизия

Видео, в което управител на хотел в Слънчев бряг посяга да удари израелска туристка пред детето ѝ, е на фокус в израелските медии. Мъжът е управител на 4-звездния хотел Best Western Plus Premium Inn. Случаят е представен в родината на жената като ”Кошмар в Бургас”, пише frognews.bg.

Туристите – двама възрастни и две деца, са направили резервация за лукс апартамент в хотела. Те плащат предварително, но когато пристигат, се оказва, че апартаментът им вече е зает от други хора. Служителят от видеото, който израелските медии представят като собственик на хотела, им предлага да ги настани в стая за трима души, но в друг хотел, защото в този няма места.

Жените, обаче отказват, защото са платили предварително. Тогава се стига до момента, в който мъжът става агресивен и дори пада при опит да нанесе ритник в тялото на една от жените. Според почетния консул на Израел чужденците са подали жалба в деня, в който са си тръгнали от нашата страна.

„Каратистът” е Иван Тодоров, управител на хотела. Часове след публикуването на клипа полицията го е отвела, съобщава бТВ.  Адвокатът му Димитър Москоянев твърди обаче, че клиентът му е жертвата: „Те плюят ето това момиче, скандалът е жесток, плюят, хвърлят, собственикът на хотела влиза в същия момент и директно тушират напрежението като ги изведат от хотела, след това тя проявява въпросната агресия”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *