• Варна
  9°
  разсеяна облачност
  Влажност: 59%
  Вятър: 10m/s NE
  10 коли, камион и постройки изгоряха при пожар в автосервиз
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Пожар

  Пожар е възникнал в автосервиз и бояджийско помещение на бул. „Атанас Москов“ във Варна около полунощ на 20 юли. За щастие няма пострадали хора, но са изгорели 10 леки автомобила, товарен автомобил „МАН“, 1200 кв. м складове и спомагателни постройки.

  По-леко засегнати са инструменти, електрическа инсталация, кутии с боя. Причината за инцидента се изяснява. По случая е образувано досъедбно производство.

  Кола е изгоряла и в село Неофит Рилски. Сигнал е подаден около 00:20 часа на 21 юли. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Увредени са и 2 кв. м покривна конструкция. Около обяд същия ден се е запалил лек автомобил „Фолксваген“, намиращ се в местността „Аладжа манастир“. Унищожена е предната част на автомобила. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване.

  На 21 юли са възникнали пожари и в две къщи – в селата Гроздьово и Арковна, като във втория случай става въпрос за умишлен запалване. Унищожени са мебели, като в къщата в Арковна е изгоряло и домашно имущество.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg