• Варна
  4°
  тъмни облаци
  Влажност: 80%
  Вятър: 8m/s W
  Щети и инцидент в магазин предизвика бурята във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook/Забелязано във Варна/ George Kyuchukov
  Снимка: Facebook/Забелязано във Варна/ George Kyuchukov

  Счупени клони, щети по коли и автобус от градския транспорт и инцидент в голям детски магазин предизвика кратката буря във Варна, разразила се в следобедните часове. Огромен клон се стовари върху лек автомобил на ул. „Братя Миладинови“, сигнализираха със снимки потребители в социалната мрежа Facebook. По думи на очевидци в колата е имало човек, но за щастие не е пострадал.

  дърво
  Снимка: Facebook/Забелязано във Варна/ George Kyuchukov

   

  Клони са паднали и на други улици в града, главно в централната част.

  Снимка: Facebook/ Забелязано във Варна/ Бирджан С.
  Ул. “Дрин”. Снимка: Facebook/ Забелязано във Варна/ Бирджан С.

   

  Майка сигнализира за инцидент в голям детски магазин. Тя и детето й са изживели най-големия кошмар, след като се е срутило стъклото на ескалатора. По думите й деца и възрастни хора са падали на стълбите, има и пострадали. Инцидентът е предизвикал паника сред посетителите, а деца са изпаднали в шок, става ясно от коментари в мрежата. Рекламни елементи са паднали и по всяка вероятност са предизвикали срутване на стъклото.

  Снимки: Facebook/Забелязано във Варна/ Stanislava Todorova

   

  Площад „Независимост“ и други места в центъра на града са покрити с листа и клони. Щети са нанесени и в пространството, където се провежда десетото издание на “Алея на книгата”, Счупени са и конструкции на павилиони, унищожен е и литературният кът.

  Предното стъкло на автобус по линия 17а, пътуващ от квартал “Галата” към центъра на Варна, е паднало от силния вятър и дъжд по време на бурята, съобщиха пътници. Шофьорът е овладял ситуацията. Автобусът е спрял на спирката след Аспаруховия мост и хората са превозени от друг автобус.

  Снимка: Facebook/Надя Любомирова
  Снимка: Facebook/Забелязано във Варна/ Надя Любомирова

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg