• Варна
  2°
  тъмни облаци
  Влажност: 72%
  Вятър: 5m/s N
  Във Варна организират турнир по кикбокс за деца в стил киклайт контакт
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  E42C9B5B-8B5E-4C9A-A701-44E5A0F4FB41

  Спортен клуб по кикбокс и муай тай “ЙОРК” (Варна) организира на 07.09.2019г. домакинството на открит детски демонстративен турнир, стил киклайт в ринг, в град Варна кв.”Вл. Варненчик” във физкултурния салон на училище “Св.Патриарх Евтимий” от 09:30 часа, съобщават организаторите.

  Възрастовите групи ще бъдат: деца 7-8г/9-10г./11-12г.

  Цел на мероприятието е популяризирането на кикбокса и повишаване техническата и психофизическа подготовка сред децата, които нямат възможност да участват на рингови дисциплини.

  Идеята на организатора, в лицето на Станислав Бахчеванов, е да няма допускане на никакви силни удари, с цел опазване здравето на състезателите и връчването на награди за всички участници под формата на грамоти, медали и подаръци.

  Поканени за участие са всички клубове които работят с тези детски възрастови групи. Мероприятието е под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай организирано от Спортен Клуб кикбокс и муай тай “ЙОРК” (Варна), кметство Вадиславово, Община Варна и училище “Св.Патриарх Евтимий” с мото “Спортът е бъдещето на децата”.

  Ето какво заяви и самият г-н Бахчеванов, който е член на управителния съвет към БККМТ и национален селекционер по кикбокс:

  “Това разбира се ще помогне и за израстване в чисто технически и психофизически аспект на децата, занимаващи се с кикбокс и бойни изкуства.

  Освен всичко е и една солидна основа за тяхното бъдещо развитие като състезатели бъдещи шампиони и достойни личности на България”.

  Входът е свободен за всички желаещи да посетят събитието.

  0060D0B8-7B46-4B8C-8CEB-B844A808F41D

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *