Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Street food & Art Festival се завръща във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Street food & art fest (8)

След успешните издания на Street food & Art Festival в Пловдив и Бургас, време е фестивалът да се завърне във Варна, откъдето стартира преди една година. От 28 август до 1 септември 2019 пространството пред Аквариума в морската столица ще се превърне в кулинарна арена, която ще обедини няколко вида изкуство в автентична градска среда.

Блогъри и влогъри ще покажат уменията си на живо пред феновете си и ще споделят своите тънкости в готвенето, артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, докато се наслаждавате на вкусове от всички краища на света.

Специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни, което изобщо не е за изпускане.

Street food & art fest (7)

Всички музикални вечери ще свършват с лятно кино и концерти на живо. На сцената ще се качат Стефан Вълдобрев, Белослава, Милица Гладнишка – със специална програма за филми и храна, Лили Гелева и Дичо с групата си.

Другата голяма изненада е, че освен на сцената ще видим Дичо и Белослава на кулинарната сцена, където ще направят своите вкусни демонстрации директно пред публиката на фестивала. Към кулинарната демонстрация на Белослава ще добави щипка вдъхновение и шеф Андре Токев. Ще видим една от любимите рецепти и на Август Попов, която той ще приготви пред гостите и още много изненади, работилници и вкусни приключения.

Организаторите очакват феновете на кулинарното изкуство да надвишат миналогодишните посетители, които бяха над 15 000. Фестивалът е с вход свободен.

Street food & art fest (2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *