Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Два разложени трупа открити край софийското село Негован
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

police

Два разложени трупа бяха намерени край софийското село Негован. Към 18 часа вчера местен жител е подал сигнал за открит череп в близост до водоема на селото. Веднага са организирани и към мястото са изпратени екипи от криминалисти и експерти на СДВР. При извършения първоначален оглед е установено, че намереният череп е човешки, открити са и останки от тяло.

Днес полицията, която разследва намерените останки край софийското село, е открила и втори труп, съобщава TrafficNews. Той е бил в близост до първото разфасовано тяло, най-вероятно става въпрос за един и същи случай.

Според криминалистите те са били убити преди месец, тъй като телата са много разложени. Първата жертва е млад мъж, който е бил разстрелян и след това натъпкан в бидони с отрязани глава и крайници. Вероятно и при втория случай се касае за насилствена смърт.

В момента полицията извършва проверка на всички сигнали за изчезнали хора. На място са пристигнали водолази, които търсят още останки от човешки трупове в езерото до Негован.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *