Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Монаси от Шаолин ще посетят Варна и София с два спектакъла догодина
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

kung8-236380-810x0

Билетите за морската столица са от 25 до 60, в зависимост от местоположението в залите

Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла “Мистичната сила на кунг фу” – на 22 и 24 февруари 2020 г. в София и Варна, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Билетите за столицата са от 35 до 85 лв., а за Варна – от 25 до 60, в зависимост от местоположението в залите.

Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин са признати за майстори на енергията. Вътрешната енергия на човека – Ки и нейното овладяване, води до невероятни постижения, които изглеждат невъзможни за обикновените хора. Тя може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време, а също така може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин, в близост до свещената планина Суншан, дзен будистите започват да практикуват физическо и духовно усъвършенстване още от най-ранна възраст.

Монаси от най-различни възрасти ще представят у нас историята на Шаолин чрез майсторски изпълнени физически упражнения в група от 18 човека, водени от своя възрастен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си кунг фу и ки гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

Българската публика ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната ки енергия. Източник: БТА София България Варна спектакъл Шаолин монаси
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *