Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Бум на сватби през септември във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

сватба

170 са заявките за сключване на граждански брак този месец във Варна, съобщиха от общинското дружество „Обреди“. 9-ти и 19-ти септември са най-предпочитаните дати от младоженците, съобщи Радио Варна.

Астролозите съветват да се сключва брак в периода на растящата Луна, за да става все по-стабилен. Свинята, под чийто знак е 2019-та, е покровителка на младоженците. Брачните съюзи, сключени под егидата на това животно, се отличават със своята стабилност, съобщава руски сайт.

От древни времена Свинята е символ на дома, богатството и комфорта. Тези, които се оженят (омъжат) през 2019 г., ще се радват на стабилна връзка, при която ще е споделено желанието на съпрузите да направят съвместният живот по-интересен.

Партньорите ще се грижат взаимно един за друг, ще се вслушват в мнението на любимия и ще правят компромиси в името на семейството. За да имат пълната подкрепа на Свинята, младоженците и техните родители е добре да не пестят пари за сватбеното тържество. Сватбата трябва да е много весела и богата, т. е. с много лакомства за гостите. Желателно е обаче да бъдат поканени само най-близките хора, за да има много приятни емоции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *