• Варна
  -0°
  ясно небе
  Влажност: 68%
  Вятър: 3m/s N
  Владимир Вълев в боксов мач с благотворителна цел
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Владимир Вълев – питбула

  Владимир Вълев – питбула се включи в благотворителния турнир, провел се на 8 септември в зала Проектанска, организиран от спортен клуб „ММА – ВАРНА” в лицето на Павел Милев. Събитието бе организирано в подкрепа на Иван Добромиров Тодоров. На 17 юни тази година Иван претърпява тежка катастрофа, в която загиват негови близки, а той остава в будна кома. Момчето е състезател и шампион, възпитаник на Спортно училище. Вследствие на инцидента малкият боец се нуждае от средства за лечение и рехабилитация.

  В турнира участваха бойци от варненски клубове в стилове БОКС, КИК БОКС и ММА. Вълев не игра в присъщия му стил – КИК БОКС, а излезе на ринга, следвайки правилата на БОКСА.

  „За първи път не излизам на ринга с типичния си агресивен стил, защото целта не е да се открои победител, а чрез чиста и мъжка игра да се обединим около тази благородна кауза с надеждата, че молитвите ни ще бъдат чути! Нека да подкрепим Иван и близките му в тежката битка!” – сподели световният шампион.

  На събитието присъства и бащата на момчето – Добромир Тодоров, който изказа благодарност към всички присъстващи за помощта и подкрепата.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *