• Varna
  14°
  разсеяна облачност
  Влажност: 77%
  Вятър: 7m/s ESE
  Жоро Илиев за дълголетието и любовта към футбола
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Георги Илиев

  “Чувствам се добре. Все пак 20 години професионален футбол изтощава тялото на човек, но на тази възраст се чувствам добре”, каза пред “Хоризонт” Георги Илиев. Той е обвързан до края на 2019 година с Локомотив (Пловдив), където са свързани и едни от най-добрите му спомени като футболист.

  “Имам договор до края на календарната година с Локомотив (Пловдив) и след това ще мисля какво ще правя. Добре е да бъда концентриран върху това, което е в момента. Има различни възможности пред мен, но не искам да говоря сега за тях. Офертата от клуба бе за една година, но по мое желание подписах договор за 6 месеца. Всичко е възможно да се случи. Сега има две опции пред мен, но декември или януари ще стане ясно всичко. Гордея се с това, което ме е превърнал футбола като човек. За отговорността и морала мога да бъда горд от това. Не съм имал сериозни контузии. 20 години играя, а това е сплав между ген и работа. Имам си добър хранителен и спортен режим и мисля, че това е водещото”, добави Георги Илиев.

  3 коментара

  1. Мимито Луканката

   Ти кажи за подкупа, да те еба във вмирисания долен продажник! Курва!

  2. Мастичката

   ко са занимавате с тоя ментараджия.

  3. Фейк

   Гошко леката женичка. Гоше, стърчат ти парите на Гриша от джоба, боклук! Извади поне малко сърце и кураж и публично признай, да го махат от футбола поне

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *