• Варна
  5°
  разсеяна облачност
  Влажност: 75%
  Вятър: 4m/s NNE
  Лидерът на “Възраждане” обнадежден за кметския вот във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook
  Снимка: Facebook

  Лидерът на партия „Възраждане“ и кандидат за кмет на Варна Костадин Костадинов е обнадежден, че на кметския вот в града ще се стигне до балотаж, който ГЕРБ може да загуби. Това става ясно от негово изявление в социалната мрежа Facebook, в което патриотът заявява, че БСП възнамерява да го подкрепи като независим кандидат в морската столица, каквато информация вече бе тиражирана след градска конференция на столетницата.

  „Подкрепата за мен от страна на Възраждане, БСП и още 8 други партии дава кураж на нашите съграждани, че в нашия отдавна продаден на управляващата мафия град може да се случи изненада. Като онази през 1999 г., след която започна сриването на правителството на СДС, или като онази през 2013 г., която помете първото правителство на ГЕРБ“, пише Костадинов. Засега обаче няма официално потвърждение на думите му от страна на столетницата. Крайното решение ще бъде взето от Националния съвет, който ще заседава утре, 15 септември, в диалог с ГС на партията.

  Лидерът на “Възрждане” и негови сподвижници от няколко дни събират подписи за регистрацията му за участие в предстоящите избори, а по думите му е слабо да се каже, че има ентусиазъм. „Масовото мнение на варненци е, че харесват това, което правя, и защитават каузите на Възраждане, но досега са смятали, че сме слаби и няма да можем да спечелим изборите“, споделя лидерът на партията. Според него варненци още не могат да повярват, че получава такава подкрепа, защото „по този начин е сигурно, че във Варна, иначе отдавна отписана и продадена на управляващото статукво, ще има балотаж, който ГЕРБ и присъдружните му партии, структури и криминални групировки ще загубят“.

  Само за 4 часа събрани повече от 300 подписа за кандидатурата на Костадинов, става ясно още от изявлението му в социалната мрежа.

  На последните кметски избори – през есента на 2015 година той събра 5,5% от гласовете на варненци. На миналите парламентарни избори партия „Възраждане“ не успя да влезе в парламента, но даде сериозна заявка за участие в бъдещото управление на страната.

  2 коментара

  1. светла

   подкрепата на Бсп за този абсолютно неуправляем психопат и фашист ще бъде окончателния край на Бсп-варна.

  2. Ефтим Д.

   Това е отмъщението на Гуци.Той го лансира Костя Копейката за да обсипят хората БСП с плюнки и да довършатБСП-то във варна.Ако бесепарите се идентифицират с тоя нещастник ще се идентифицират като фашиска партия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg