• Varna
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 92%
  Вятър: 2m/s N
  Гимнастичка от Варна грабна короната на Малка Мис България 2019
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  malka mis

  Над 60 деца от всички краища на България се събраха  от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци за 17-ото издание на Националния конкурс Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019.

  Изявиха се деца от 4 до 17 години. Те пристигнаха от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги и се представиха в 4 тура: спортно облекло, народна носия, официално облекло и гръг на талантите”New Stars”.

  Представителката от Варна – Симона Иванова на 12 години, безапелационно спечели сърцата на публиката и журито със своята изящност и грация, като събра максимум точки от 4-те проведени кръга и се окичи с короната на “Малка Мис България”, като беше избрана и за лице на “Hilife”.

  Симона е състезателка по художествена гимнастика в отбора на “Чар-ДКС” Варна с треньор Дарина Кирякова. Главен треньор на клуба и международен съдия е Филипа Филипова. За първи път малката гимнастичка стъпва на килима едва на четири годинки и от тогава залата е нейния втори дом. Възпитаничка е на Спортно училище “Георги Бенковски” и се справя отлично не само на килима, но и с уроците. Варненската грация има завоювани редица престижни награди от републикански и международни турнири, както и Grand Рrix в Международния фестивал на изкуствата “Le stell di Garda” в Италия. Мечтае един ден да бъде част от златните момичета на България. Интересува се от мода и в свободното си време обича да рисува.

  Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция “Интерсаунд”. Той се проведе в супер луксозния хотел “Аргищ Партез” – Златни пясъци.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *