Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Десетки ентусиасти се включиха в инициативата „Открий Нинбо“
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Десетки ентусиасти се включиха в инициативата „Открий Нинбо“-20190921_094835

Десетки варненци и гости на града се включиха в инициативата „Открий Нинбо“, която бе проведена днес в Морската градина във Варна. Символичен старт на надпреварата дадоха Уенг Лумин, зам.-председател на постоянния комитет на общинския конгрес на гр. Нинбо, и Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ в Община Варна.

Десетки ентусиасти се включиха в инициативата „Открий Нинбо“-20190921_091720„Радвам се, че именно в годината, когато Варна носи титлата Европейски град на спорта, отбелязваме 15-та годишнина от побратимяването между китайския град Нинбо и морската столица на България. Уверен съм, че доброто ни сътрудничество ще продължи да се развива със съвместни инициативи в областта на спорта, културата, бизнеса“, сподели Кристиян Димитров.

Десетки ентусиасти се включиха в инициативата „Открий Нинбо“-20190921_092048Специален гост на събитието беше Краси Георгиев, който има над 60 реализирани маратона и 30 ултрамаратона – от Арктика до Камбоджа.

По-късно днес ще станат ясни и победителите, спечелили ваучер от 5000 лв. за пътуване до Нинбо. Спортното събитие се организира от Китайския културен център в София, iRun, със съдействието на Община Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *