• Varna
  5°
  лека мъгла
  Влажност: 100%
  Вятър: 2m/s W
  3-минутни интервюта срещат работодатели с квалифицирани кадри във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Pixabay
  Снимка: Pixabay

  Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании във Варна на 22 октомври 2019 г. Форматът е уникален с това, че дава възможност на участниците да се включат в 3-минутни интервюта с всяка от фирмите. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции за хора, владеещи чужди езици, финансисти, маркетинг, продажби и др.

  Организаторите на най-голямото експо за квалифицирани кадри Career Show разшириха кариерните събития като излязоха извън столицата. Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция – те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерии:

  • Минимум 2 години професионален опит
  • Отлично владеене на поне 1 чужд език
  • Минимум завършен бакалавър

  “Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

  Всички фирми-участници и повече за Speed Interviews може да бъде видяно на официалния сайт на събитието тук.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *