• Varna
  13°
  ясно небе
  Влажност: 93%
  Вятър: 4m/s E
  Неделчо Матушев: Нищо фатално не се е случило
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Неделчо Матушев

  Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев заяви, че причината за загубата от Поморие с 0:2 е слабата им игра. Матушев обаче уточни, че нищо фатално не се е случило и се надява в събота срещу Локомотив (ГО) да поправят грешката.
  Ето какво каза Неделчо

  Матушев:

  „Основната причина за загубата от Поморие е слабата ни игра. Допуснахме и елементарни голове от ъглов и удар и тъч. Бяхме тежки и уморени. Нямаше ги духът, желанието и борбеността от предните срещи, а и този път късметът не ни покри. Явно това не беше нашият ден и не се случиха нещата, като искахме.
  Съдията също ни изнерви, за първи път си изпуснах нервите и получих жълт картон. Иначе на тежкия терен играта бе равностойна, но те бяха по-свежи.
  Разбирам, че очакванията вече са големи към нас. Но аз гледам реално на нещата и никога не съм летял в облаците, защото зная какви са ни възможностите на този етап. Всяка открадната точка за нас до Нова година ще е от полза. В момента нямаме 20 играчи и равностойна пейка, за да сме конкурентноспособни винаги.
  Нищо фатално не се е случило след загубата, нито трябва да правим трагедии. Продължаваме да тренираме, да отстраняваме слабостите в движение и да се подготвяме за следващия двубой, в който да поправим грешката.
  Има още 23 мача, предстои да се разиграват много точки.”

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *