Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Непълнолетно момче с разбито лице след катастрофа във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Линейка, полиция

Вчера около 08:00 часа, на кръстовището на ул. “Любен Попов” и бул. “Княз Борис I” във Варна 41-годишният водач на “Мерцедес” Г.С. от Варна, по време на движение, не спазва разпоредбите на пътен знак Б1 “Пропусни движещия се по път с предимство”, отнема предимството и блъска друг “Мерцедес”.

Вследствие на инцидента е пострадал пътник от втория автомобил (непълнолетен), който получава контузия на лицето, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Малко по-рано, около 07:30 часа, на пътя за с. Константиново, 42-годишният водач на «Ауди» Н.Р. от Варна, по време на движение, губи контрол над МПС, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска «Рено». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (20 г.), която получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

По-късно през деня, около 17:10 часа, бул. «Вл. Варненчик», 31-годишната водачка на «Нисан» В.П. от Варна, по време на движение, не спазва достатъчна дистанция и блъска л.а. «Фолксваген». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (28 г.), която получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *