• Varna
  15°
  слаб дъжд
  Влажност: 100%
  Вятър: 5m/s ESE
  ЕНЕРГО-ПРО изтегли първите печеливши в играта “Актуализирай данните си и спечели”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Енерго Про

  На 10 октомври 2019 г. бяха изтеглени първите пет печеливши участници измежду близо 800 клиента, актуализирали свой телефон или имейл адрес в периода от 1 до 30 септември включително. Припомняме, че в началото на септември ЕНЕРГО-ПРО Продажби обяви старта на игра, в която всеки клиент, регистриран в онлайн портала за актуализация на данни за комуникация, автоматично става участник за спечелването на ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

  Тегленето на наградите се състоя в административната сграда на компанията на бул. “Владислав Варненчик” във Варна в присъствието на нотариус, а печелившите участници по регламент бяха изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий.

  Всеки спечелил участник ще бъде уведомен лично по телефон или с писмо и съответно ще бъде поканен да получи своята награда в удобен за него Център за обслужване на клиенти.

  Играта „Актуализирай данните си и спечели” ще продължи до края на февруари 2020 г. Томболата ще се разиграва ежемесечно на оповестените дати. Списъците с имената на печелившите участници по дати ще бъдат своевременно публикувани в сайта на ЕНЕРГО-ПРО, в секция Кампании: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

  3 коментара

  1. Женя Иванова Желязкова

   Участвам

   • Светлана димитрова

    Участвам

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *