• Varna
  12°
  ниска облачност
  Влажност: 58%
  Вятър: 5m/s WNW
  Фирми търсят IT специалисти на кариерен форум във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: careerdays.bg
  Снимка: careerdays.bg

  Форумът „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се проведе за поредна година във Варна. Изложението се организира в четири икономически центъра в България, сред които и Варна. 24 фирми в секторите ИТ, Комуникации, Телекомуникационна и Компютърна техника, ВРО и Call центрове ще търсят служители в морската столица. Форумът ще бъде отворен за посетители от 10:00 до 16:00 часа в хотел Рослин Димят.

  За младите хора тези срещи са най-лесният и достъпен начин да се срещнат с бизнеса и да направят своите първи стъпки в кариерата си, да се запознаят с пазара на труда, предложенията на него и изискванията на фирмите. Така те ще са в състояние да вземат най-правилното и информирано решение за своето бъдеще.

  Предимствата са, че могат да открият всички стажантски програми и свободни позиции от съответните сектори, събрани на едно място, както и да осъществят пряк контакт с компаниите, пропускайки дългия процес по подбор на персонал.

  За да могат да извлекат най-голяма полза от посещението си на събитието, младите специалисти е добре да се подготвят предварително. В сайта на изложението е публикуван пълен списък с фирмите участници, съвети за подготовка и друга полезна информация.

  В изданието миналата година са се включили 32 фирми, а посетителите са били над 500.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *